În urmă cu ceva timp, WhatsApp a adăugat o nouă opțiune, aceea de a șterge mesajele trimise către alți utilizatori ai platformei. Mai exact, un buton de revocare a datelor ce permite utilizatărilor să șteargă definitiv eventualele mesaje trimise din greșeală către alți uilizatori în decursul a 7 minute de la trimitere.

Pentru această funcție, utilizatorii trebuie să contacteze butonul „delete for everyone”, înainte ca mesajul să devina mai vechi de 7 minute, moment în care ar avea calitatea de „mesaj permanent”.

Deși efectul butonului ar putea fi zadarnic, întrucât, în momentul trimiterii mesajului, destinatrul l-ar putea vedea într-o secundă, Facebook a decis să mărească durata în care utilizatorii pot șterge mesajele trimise, de la 7 la 68 minute şi 16 secunde.

 

(Visited 170 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.