IT & Gaming

Ce se va întâmpla cu mesajele șterse din greșeală pe WhatsApp. Noi modificări aduse în aplicație

Reprezentanții WhatsApp au anunțat că lucrează la o actualizare a aplicației ce le va permite utilizatorilor să readucă în chat mesajele pe care le-au șters accidental.

Scris de 
 pe data 
23 august, 2022

Cei care vor șterge din greșeală un mesaj din aplicația WhatsApp vor avea posibilitatea de a corecta mișcarea dacă au selectat accidental „Șterge pentru mine” în loc de „Șterge pentru toată lumea”.

Funcția „Anulați” este o altă funcție la care compania a început să lucreze. Pe lângă aceasta, WhatsApp vrea să includă o opțiune pentru a-ți ascunde starea „online”.

Aplicația WhatsApp, deținută de Meta, are în plan o mulțime de alte actualizări pe care vrea să le facă până la final de an. Printre ele se numără și opțiunea de a părăsi un grup fără a notifica alți membri. Oficialii susțin că va dura ceva timp pentru a le lansa tuturor utilizatorilor, însă acestea vor fi disponibile într-un viitor apropiat.

Noi funcții integrate în WhatsApp

WhatsApp mai pregătește și o modalitate de a ascunde starea ta de pe aplicație, „Last Seen” de anumite contacte, dar și posibilitatea de a părăși un grup fără a anunța alți utilizatori.

WhatsApp a făcut schimbări majore ale aplicație încă de la începutul anului. Pe lângă lansarea reacțiilor emoji și introducerea unei modalități de a accelera mesajele vocale, platforma a început să permită utilizatorilor Android să-și transfere istoricul din chat pe iPhone, și invers.

Actualitate