De Ziua Constanţei, Primăria a organizat o paradă pe străzile oraşului, la care au participat mii de elevi îmbrăcaţi în uniforme, fanfare şi cadre militare, într-o organizare făcută pe repede-nainte. Numărul spectatorilor a fost mai mic decât cel al participanţilor, iar mulţi dintre aceştia habar n-aveau la ce asistă. Iată zece lucruri pe care nu le ştiaţi despre defilarea de pe bulevardul Tomis:

1. Foarte determinaţi, câțiva pensionari s-au băgat în paradă crezând că e o coadă la pui și ulei, ca pe vremea lui Mazăre.

2. Beizadelele de la liceul „Mircea ce Bătrân“ au defilat la paradă în mașinile de lux cumpărate de mami și tati.

3. Decebal Făgădău crede că spectatorii de pe Tomis erau acolo pentru paradă, însă oamenii doar așteptau să traverseze strada.

4. Corina Martin a venit şi ea la paradă, însă, crezând că e carnaval, s-a îmbrăcat în Mica Sirenă şi a făcut playback pe o piesă de la 3 Sud Est.

5. Neobișnuiți cu mersul pe jos, primarul și ai lui au luat o pauză de cafea la o terasă de pe Tomis.

6. Câteva sute de elevi participanți în paradă au tras pe dreapta în parc, la o țigară, în timp ce alţii s-au împiedicat când încercau să-şi facă selfie-uri din mers.

7. Câteva bătrâne începuseră să plângă, crezând că acela e cortegiul funerar al regelui Mihai care abia acum trece și prin Constanța.

8. ÎPS Teodosie nu a putut fi prezent pentru că nu a găsit o trenă suficient de lungă și, spun surse, el oricum nu defilează cu săracii.

9. Kim Jong-Un i-a transmis lui Dragnea să-i transmită lui Făgădau ca e pe drumul cel bun.

10. Radu Mazăre a transmis un mesaj din Madagascar: „Mă doare-n c*r“.

 

(Visited 1.528 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.