La 100 de ani de la acest sacrificiu enorm, PSD propune, în cinstea și memoria eroilor neamului, un moment zero pentru România: să elibereze infractorii și criminalii din pușcării, iar cei care au furat țara asta să fie absolviți de orice vină. Iar mai presus de toate, Centenarul să fie marcat de scăparea președintelui PSD, condamnat în două rânduri la închisoare, de fiorii reci ai temnițelor. Pentru asta au murit 1 milion de români,. Pentru ca România de azi să fie condusă de infractori, corupți și analfabeți. Dacă statul român se mândrea acum 100 de ani cu un premier precum Ionel Brătianu, astăzi avem în fruntea guvernului o analfabetă funcțional, Vasilica Viorica Dăncilă. Încotro se îndreaptă acest popor?

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional de la Neptun, că o ordonanţă privind aministia şi graţierea unor fapte penale ar trebui discutată mai larg şi mai ales cu societatea civilă, el spunând că ar susţine un astfel de act normativ în sensul în care „să avem o justiţie corectă, independentă şi în care să nu mai fie interferenţa reală între instituţii”. El a susţinut că o astfel de ordonanţă ar însemna „un punct zero pentru români, un nou început”.

„Nu ştiu dacă se va discuta la CEX-ul de astăzi, ea trebuie discutată mai larg şi mai ales discutată cu societatea civilă”, a declarat Bădălău, întrebat dacă în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD se va discuta despre o ordonanţă privind aministia şi graţierea unor fapte penale.

Răspunzând unei întrebări, senatorul PSD a spus că ar fi de acord cu o astfel de ordonanţă, „dacă ar îndrepta lucrurile în România.”

„În sensul în care să avem o justiţie corectă, independentă şi în care să nu mai fie interferenţa reală între instituţii şi în care să existe un punct zero în România. Poate terminăm totuşi discuţia asta pe partea juridică, pe partea de abuzuri şi vom avea un nou început. Cu siguranţă aş susţine-o”, a declarat senatorul PSD.

Întrebat dacă graţierea nu ar însemna intervenţia politicului în justiţie, Bădălău a răspuns: „Nu, ar însemna un punct zero pentru români şi ar însemna, cum să vă spun, un nou început, poate ne trebuie lucrul acesta atâta timp cât planează extrem de multe suspiciuni vizavi de abuzurile din justiţie”.

(Visited 461 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.