Ghidul, accesibil oricărui utilizator de smartphone cu sistem de operare android, prezintă 100 de obiective turistice din Constanța ce așteaptă să fie descoperite de cei mai curioși, printre care Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, Cuibul Reginei, muzeele și multe altele.

Astfel, orice persoană care urcă într-un autobuz CITY TOUR se poate bucura de această facilitate, întrucât, fiecare scaun din respectivele mijloace de transport este inscripționat cu un cod prin care călătorul poate primi acces gratuit la aplicație.

De altfel, călătorul se poate conecta la rețeaua gratuită de internet RATC_Constanţa care funcționează în autobuzele supraetajate și poate descărca aplicația CiTy Tour disponibilă pe platforma Magazin Play.

După autentificarea în aplicație, utilizatorul trebuie să fie sigur că are locația activată, pentru a putea sincroniza poziția sa în raport cu obiectivele turistice prezentate, iar ghidul va porni automat.

Conform reprezentanților RATC, obiectivele turistice prezente în ghidul CiTy Tour, ce pot fi ascultate sau citite, fiind distribuite în două limbi (română și engleză), se regăsesc și pe harta CiTy Tour.

Aplicația ce are ca scop scoaterea la lumină a obiectivelor turistice din Constanța, atât în rândul turiștilor, cât și al locuitorilor orașului, a fost dezvoltată de RATC Constanţa împreună cu Comunitatea Elenă „Elpis” Constanţa şi cu Uniunea Armenilor din România Sucursala Constanţa.

 

(Visited 483 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.