Cu acest prilej, președintele organizației județene a partidului, Bogdan Huțucă le-a transmis liberalilor constănțeni că prin parteneriatul PNL – Vergil Chițac municipiul Constanța va deveni un „oraș model”

„După 20 de ani am reușit împreună să câștigăm Primăria și Consiliul Județean, deși mulți ne dădeau puține șanse de reușită. În toate cele 4 campanii electorale lupta a fost una la baionetă. Am avut de luptat atât cu pesediștii cărora nici măcar acum nu le vine să creadă că au pierdut Constanța dar și cu oameni din interior care au considerat că mizele lor personale sunt mai importante decât soarta constănțenilor și viitorul Partidului Național Liberal”, a declarat deputatul Bogdan Huțucă.

Liderul liberal a spus că rezultatul foarte bun din alegerile locale s-a datorat „colaborării foarte bune între candidatul nostru, actualul primar Virgil Chițac și activul de partid”.

„Am văzut încă o dată că rețeta succesului este parteneriatul dintre un candidat profesionist și o echipă inimoasă. Le-am transmis însă prietenilor aflați în sală că greul acum începe. Într-un timp foarte scurt ne-am propus să anulăm deceniile de stagnare pesedistă și să transformăm iarăși Constanța în unul dintre cele mai prospere orașe și județe din România.

Nu va fi ușor, însă avem toate șansele să reușim ceea ce ne-am propus. Sunt sigur că investițiile care se vor face la Constanța vor transforma orașul într-un model pentru întreaga regiune. Împreună vom construi un oraș smart, cu o speranță de viață mai ridicată, cu spitale moderne, cu școli bune și cu o infrastructură prietenoasă pentru toți cetățenii. Am încredere că Septimiu se va ridica la înălțimea așteptărilor tuturor liberalilor din Constanța”, a spus Huțucă.

Acesta a precizat că liberalii trebuie să deschidă larg ușa partidului. „Trebuie să aducem alături de noi toți constănțenii care își doresc să fie parte la transformarea Constanței. Trebuie să aducem alături de noi toți constănțenii care înțeleg că Vergil Chițac reprezintă garanția modernizării orașului. Vergil are deja cel mai puternic și cel mai onest partener posibil, membrii și susținătorii Partidului Național Liberal. Parteneriatul nostru a fost garanția succesului în alegeri și va fi și garanția modernizării Constanței.Liberalii din Constanța privesc deja către viitor!”, a mai precizat Bogdan Huțucă.

(Visited 633 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.