Politică

Amnistia și grațierea, date din motive medicale. Doctorii nu îl lasă pe Dragnea să stea în… răcoare

Președintle PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va lipsi de la evenimentele dedicate Zilei Naționale a României, invocând probleme de sănătate.

Scris de 
 pe data 
30 noiembrie, 2018

Conform anunțului, Liviu Dragnea va absenta de la evenimentele de 1 Decembrie ca urmare a recomandării medicului, care nu îl lasă stea în răcoare.

„Pe data de 1 decembrie, domnul preşedinte Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Naţionale a României. Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”, se arată în anunțul Camerei Deputaților.

Ca urmare a acestui anunț, s-a elucidat și marele mister al grabei pentru adoptarea legilor amnistiei și grațiere. Cele două legi trebuie date din motive medicale pentru că doctorii nu îl lasă pe Dragnea să stea în sau la răcoare, acesta fiind grav bolnav de mai multe afecțiuni, ce cad însă mai mult în sfera cercetării penale decât în domeniul medical.

Mai mult decât atât, în cazul unei eventuale condamnări, Dragnea vrea să ceară suspendarea pedepsei pe motiv că… are o minoră în întreținere.

 

Actualitate