Un scandal de amploare a izbucnit, în cursul săptămânii trecute, la liceul de aere „Mircea cel Bătrân” din Constanța, după ce un elev a declarat că încă este virgin. Declarația lui a șocat nu doar conducerea liceului, ci mai ales consiliul elevilor.

„Credeam că am eradicat virginitatea în liceul nostru, dar se pare că m-am înșelat“, spune Mihăiță Daucaleul, unul dintre colegii lui Mitruț Hendjab.

Elevii propun exmatricularea virginului, întrucât a încălcat regulamentul de ordine interioară, precum și legile nescrise ale unității de învățamânt. Ei spun că prezența unui elev virgin la „Mircea“ va distruge iremediabil prestanța liceului, care va risca să se umple de virgini mai ceva ca la Liceul de Arte.

În prezent, este în desfășurare o anchetă internă, iar până la sfârșitul săptămânii se va stabili dacă Mitruț Hendjab va fi exmatriculat sau va fi dus cu forța pe strada Caraiman, pentru a intra în contact cu micile plăceri ale vieții.

„Da, există riscul să aflăm că pe lângă faptul că este virgin, mai este și sărac! Atunci putem spune că avem nu o problemă, ci o adevărată catastrofă“, a declarat unul dintre directorii liceului.

(Visited 3.957 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.