Constanța

Antrenor din Ovidiu acuzat de viol

George Vioreanu din Ovidiu este acuzat că a agresat sexual trei minore în timp ce le preda cursuri de autoapărare. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Scris de 
 pe data 
1 aprilie, 2018

Deși ar fi trebuit să le predea copilelor cursuri de autoapărare pe care să le folosească în cazul în care ar fi agresate, profesorul lor, George Vioreanu, s-a dovedit a fi chiar el un agresor în fața căruia fetele nu au reușit să riposteze.

Antrenorul preda arte marțiale și practica acest sport chiar în incinta locuinței sale din Ovidiu unde ținea și cursurile. Polițiștii au aflat că în ultimii trei ani a abuzat sexual trei dintre elevele sale în timpul antrenamentelor, ultimul abuz având loc chiar în această lună.

Poliţiştii au identificat un bărbat de 40 de ani din oraşul Ovidiu din Constanţa cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la coruperea sexuală a minorilor, agresiune sexuală şi viol asupra a 3 minore, 2 dintre acestea în vârstă de 8 ani, respectiv 7 ani”, a declarant Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

Vecinii bărbatului susțin că antrenorul nu ar fi fost capabil de așa ceva și că acuzațiile sunt o însenare.

Nu cred, doamnă, sub nicio formă! Să ştiţi! Bag mâna în foc de copilul ăsta!” a declarant una dintre vecinele bărbatului pentru Digi24. „Nu-mi vine să cred! E unul dintre cei mai cei mai plăcuţi băieţi. O familei aşa de bună!” a completat alt vecin.

Contrar spuselor vecinilor, dacă bărbatul va fi găsit vinovat ar putea petrece 10 ani după gratii.

 

Actualitate