Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Asistentă medicală bătută în spital de o colegă, concubină a unui renumit medic, care a asistat la întreg scandalul. „Honey nu mai face gălăgie“
Actualitate Eveniment

Asistentă medicală bătută în spital de o colegă, concubină a unui renumit medic, care a asistat la întreg scandalul. „Honey nu mai face gălăgie“

O asistentă de pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) de la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost bătută de o altă asistentă, colegă de serviciu. Agresoarea, care trăiește cu doctorul anestezist Ladislau Pick, a acuzat-o pe victimă că a întreținut relații sexuale cu medicul, în cabinetul acestuia.

Scris de 
 pe data 
20 octombrie, 2020

Asistenta bătută a publicat întreaga poveste pe Facebook, iar postarea s-a viralizat. Evenimentul s-ar fi petrecut la data de 15 octombrie. Victima a fost băgată cu forța într-un cabinet unde a fost lovită colega ei. Scandalul ar fi pornit de la un zvon.

Dr. Ladislau Pick este o personalitate marcantă în orașul Giurgiu, îndeplinind de-a lungul timpului mai multe funcții importante: preşedinte al Colegiului Medicilor, preşedinte al Clubului Rotary, lider PSD de filială şi consilier local PNL căruia liberalii i-au retras sprijinul în 2018.

Spitalul Judetean de urgenta Giurgiu – Stare de alerta. Sunt asistent medical de anestezie, sectia A.T.I. , SJU Giurgiu. Imi este destul de greu sa povestesc asta, dar cred ca este important sa se afle cu ce se ocupa si de ce sunt in stare unii oameni intr-o situatie de pandemie, in secolul XXI:

Am fost agresata cu brutalitate fizic si verbal in cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de catre colega mea as. Stoica Rodica (concubina acestuia), aducandu-mi acuze neadevarate, cum ca eu la ora 6:30, ma aflam in cabinetul Dr. Pick L, intretinand relatii intime. Fapt neadevarat, demonstrand asta prin conversatia avuta cu colega mea care la ora 6:40 a venit sa ma ia de acasa”, a scris asistenta, care a mai acuzat: „Mi-am adunat puterile ca să ies din cabinet

Stoica Rodica a venit in cabinetul asistentelor la T.I., luandu-ma de brat (ca si cand ar fi avut o urgenta in sala de operatii), gandindu-ma ca este o urgenta de serviciu, m-am ridicat si am urmat-o. Ajungand in capatul holului am constatat ca nu era o urgenta, ea imbrancindu-ma in cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizata aplicandumi-se in regiunea capului si fetei pumni si palme fara ca eu sa ripostez.

SUBLINIEZ ca la acest incident a asistat fara a lua nici cea mai mica masura Dr. Pick. Dupa ce l-am implorat sa o oprescaca si sa recunoasca ca intre noi nu a existat nimic NICIODATA, el rostind catre concubina „HONEY NU MAI FACE GALAGIE”- fiind mai mult interesat sa nu ne auda cineva, in loc sa opreasca incidentul.

Am fost eliberata, mi-am adunat puterile sa ies din cabinet dupa ce au iesit cei doi, strigand catre Dr. Pick – CA NU ESTE POSIBIL SA NU IA ATITUDINE STIIND CA SUNT NEVINOVATA, raspunsul fiind „MAI INCET NU MAI TIPA ASA”. Dupa cele intamplate, am sunat imediat la 112, facand plangere penala, am mers la UPU pentru consult si ingrijiri medicale si la Medicina Legala, pentru constatarea leziunilor si eliberarea certificatului medico-legal.

Considerati ca o problema personala poate fi rezolvata in acest fel intr-o instititutie publica de stat? Sper ca organele abilitate ale Politiei si Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu sa ia masurile ce se impun pentru faptele comise”, a scris asistenta din Giurgiu, în postarea de pe rețeaua de socializare.

Polițiștii din Giurgiu au anunțat că a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie înaintat către unitatea de parchet competentă, cu propuneri legale.

Actualitate