Actualitate Administraţie Constanța

Atenție, șoferi! Restricții totale de trafic pe strada Maramureș din cauza lucrărilor de asfaltare

Sursa foto: Faceook/Primaria Constanta
Scris de 
 pe data 
13 octombrie, 2023

Primăria Constanța informează toți conducătorii auto să evite astăzi, 13 octombrie, circulația pe strada Maramureș, tronsonul cuprins între strada Panait Cerna și strada Ion Rațiu.

Potrivit reprezentanților municipalității, echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului și a trotuarelor, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00. După operațiunea de asfaltare vor fi aplicate marcaje rutiere.

„În paralel cu asfaltarea carosabilului se lucrează și la nivelul infrastructurii pietonale. După ce au fost reconstruite trotuarele, s-au înlocuit bordurile iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră, astăzi se asfaltează trotuarele cu mixtură destinată traficului pietonal. Au fost amenajate și casete pentru spații verzi unde se vor planta copaci atunci când sezonul de plantări va începe.

Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Actualitate