Potrivit unei înregistrări audio publicată de ordinea.ro, liderul PSD Felix Stroe le transmite pesediștilor care ar trebui să fie atitudinea corectă față de PNL și USR.

Puși pe bătaie! Și n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (dacă ni se spune – n.r.) ”Ba a mă-tii” (vom răspunde) ”Ba a mă-tii”. Scuzaţi-mă doamnelor! Şi vă rog frumos și doamnelor să aveţi atitudine bărbătească: capete în gură, şi pe ei! Corect? Capete în gură, şi pe ei! Muie PSD? (răspundem – n.r.:) M**e USR! Muie PNL! Aşa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteţi măgari? Nu începem noi. Sunteţi măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi”, se aude în înregistrarea publicată de ordinea.ro.

Stroe i-a informat pe cei prezenți că PSD organizează un sondaj la nivel național, pentru a măsura încrederea și intenția de vot pentru 11 personalităţi din interiorul şi din afara partidului.

Credeţi că actualul preşedinte e foarte iubit de cetăţeni? Nu vă speriați, că ăsta a fost rostul acestei campanii (pentru Parlamentul European – n.r.): să ne demoralizeze. (Ei) n-au fost în stare să se mobilizeze pentru moțiunea de cenzură, pe care au anunțat-o cu surle și trâmbițe, că ne dau după cap şi ne sfărâmă în picioare.

Se ceartă între ei ca şi chiorii. Vor scoate 15 candidaţi la prezidenţiale. USR-ul se vede deja cu preşedintele. Hai să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, şi pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câştigat“.

 

(Visited 646 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.