Duminică nu este doar despre președintele României. La fel cum nu este doar despre un vot politic. Ci despre cum vedem și cum trebuie să arate România în viitor.

Este un vot despre viitorul copiilor noștri, despre o țară sănătoasă, cu oameni care se simt în siguranță acasă.

Votul de duminică este într-o oarecare măsură și despre Constanța. Despre orașul trist și prăfuit, captiv de două decenii în năvodul unei administrații PSD, croite mai degrabă pe calapodul organizațiilor criminale. Nu o spun eu, ci judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție!

Votul de duminică trebuie să dea semnalul clar că AJUNGE! Constanța vrea și trebuie să iasă de sub pelerina roșie otrăvitoare și să facă pași spre dezvoltare și civilizație! Știu că pare absurd să mai vorbim în anul 2019 despre concepte precum „civilizație ” sau „dezvoltare” într-unul dintre cele mai mari orașe ale unei țări membre UE. Dar realitatea ne arată că nu spun lucruri mari!

Constanța a ratat în mod deliberat șansele pe care Clujul, Oradea, Arad sau Timișoara le-a exploatat la maximum pentru că enclava PSD avea nevoie de o „republică” a șmenurilor și combinațiilor, de pe urma căreia să se îmbogățească.

Constanța merită mult mai mult și sunt convins că lucrurile bune se pot face cu implicare și pricepere, cu o administrație liberală competentă, iar toată schimbarea trebuie să aibă un început!

De aceea, duminică alegem Klaus Iohannis președinte, pentru că România și Constanța se pot face bine începând cu un VOT!“, a transmis Bogdan Huțucă, deputat și președinte al PNL Constanța.

 

(Visited 163 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.