Evenimentul, denumit Simfonia Lalelelor, ce reprezintă cea mai mare expoziţie florală din România, i-a reunit la Pitești pe Viorica Dăncilă, miniştrii Carmen Dan şi Graţiela Gavrilescu, transmite EPiteşti.ro.

În fața Primăriei Pitești, oficialii de la București au fost întâmpinați cu fanfară militară, într-o primire triumfală ce amintește de paradele omagiale închinate familiei Ceauşescu pe vremea comunismului.

Cireașa de pe tort a evenimentului a fost reprezentată de implicarea unor copii de grădiniță. Escortaţi de cadre didactice, copiii au trecut în pas de marş prin faţa unui podium pe care se aflu Viorica Dăncilă, miniştrii Carmen Dan şi Graţiela Gavrilescu, precum şi primarul şi prefectul.

Spectacolele omagiale cu copii organizate de demnitari sau aleşi locali PSD devin o normalitate. Astfel, în martie, două evenimente politice din oraşele Sighetu Marmaţiei şi Târgu Ocna, conduse de primari PSD, au fost completate de apariţia unor copii care purtau pancarte cu textele: “Mulţumim Primarului!”, “Mulţumim conducerii Consiliului Judeţean!”, “Mulţumim senatorului Liviu Marian Pop!” (sursa: HotNews.ro)

 

 

(Visited 824 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.