Astfel, dintre cele 73 de unități de învățământ în cadrul cărora cel puțin un cadidat a susținut examenul maturității în sesiunea iunie 2018, 10 nu au avut niciun elev care să obțină media șase, echivalentă promovării.

Este vorba despre Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Albatros” din Constanța, Colegiul „Dobrogea” Castelu, Liceul Omnia din Constanța, Liceul Tehnologic „I.C Brătianu” Nicolae Bălcescu, Liceul Tehnologic „Mihai Viteazu”, Liceul Tehnologic „Nicolae Istratoiu” Deleni, Liceul Tehnologic Ciobanu, Liceul Teoretic „Educațional Center” Constanța, Liceul Teoretic „Pontus Euxinus” și despre Școala Postliceală Gaudeamus Constanța.

De asemenea, în cadrul Liceului Tehnologic „Carsium” Hârșova, din totalul de 20 de candidați înscriși, doar unul a promovat examenul de Bacalaureat.

Totodată, la Liceului Tehnologic „Jean Dinu” Adamclisi, la Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” din Constanța, la Colegiul Tehnic „Tomis”, la Colegiul Tehnic „Vasile Pârvan” din Constanța și la Colegiului Tehnic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, din totalul de candidați înscriși, doar doi elevi din fiecare liceu menționat au reușit să promoveze Bacalaureatul.

Cele mai bune rezultate au fost obținute la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, unde din 189 de candidați, doar trei au picat examenul maturității, și la Liceul Teoretic „Ovidius”, unde din 182 de candidați, trei elevi nu au promovat.

În acelaș timp, la Liceul Teoretic „Traian” patru elevi dintr-un total de 189 nu au reușit să obțină media șase la BAC, în vreme ce, la Liceul Teoretic „George Călinescu” și la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” cinci candidați dintre cei înscriși nu au promovat.

 

(Visited 3.026 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.