Trei dintre cei mai apreciați medici ginecologi din județ, Selciuc, Sunai și Taifun au fost concediați din Spitalul Județean Constanța, după ce s-a descoperit că aceștia, de fapt, nu aveau nicio diplomă care să le ateste specializarea și nicio altă diplomă în general.

Suspiciunile au apărut după ce o asistentă ciufută, aproape de pensionare și cu șuncile lăsate, a constatat că în cabinetul celor trei era permis accesul doar pacientelor tinere, observând că acestea ieșeau din consultații extrem de zâmbitoare.

Pricepuți la multe meserii și deveniți celebri după ce au văruit Cazinoul și au construit bradul de fier din Târgul de Crăciun, Selciuc, Sunai și Taifun nu s-au supărat că au fost concediați. Ei sunt mulțumiți că și-au făcut treaba bine, atât cât s-a putut.

Boss, e emportant să dai totu’ atuncea cânt tre să dai totu’. Șî noi, în treaba asta, chear am dat totu’. Am dat bine, boss, am dat bine…“, ne-a explicat fostul medic Sunai.

Cei trei susțin că, deși nu au nicio diplomă, sunt mai mult decât calificați pentru a practica ginecologia.

Bă, mânca-ți-aș, păi eu am 12 puradei, ăla are 9 și ălalaltu’ 11 cu al 12-lea care stăsă vină. Pirandele au născut acasă, în Henri Coandă… Cine crezi că a scos boracii dîn ele? Nu noi?! Păi, bă, mânca-ți-aș sufletu’, dacă nici noi nu știm chestii șî treburi despre văgiunu’ la fomee, atuncea cine?“, a declarat Selciuc.

La multe nici nu le mai ziceam săsă dăzbrace. Le vedeam dîn ochi dacă e borțoase, dacă nu e sau dacă n-o să fie niciodată, că era tare urâte… Acuma dacă unele vrea ele mosai să ne uităm, atuncea de uitam, că nu e profi să refuzi paceenta, no?“, spune și Taifun.

Cei trei privesc cu optimism spre viitor și spun că așteaptă cu entuziasm să înceapă lucrările pentru terminarea podului de la butelii.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.014 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.