Constanța

Chițac s-a recăsătorit în 2017, după ce a ajuns senator, ca să nu fie prins cu falsurile din declarația de avere

Divorțat în 1996 de soție, Vergil Chițac s-a recăsătorit în ianuarie 2017 cu aceeași femeie, deși în tot acest timp au trăit împreună. De ce?

Scris de 
 pe data 
21 septembrie, 2020

Potrivit constanta.ro, amiralul a divorțat de soția sa Simona doar formal în 1996, pentru ca apoi să deruleze numai puțin de 14 tranzacții imobiliare, cu un profit de peste jumătate de milion de euro. De ce a recurs Chițac la această stratagemă? Deoarece haina de militar era incompatibilă cu activitatea de samsar imobiliar, și atunci a renunțat la soție pentru a putea derula pe numele ei aceste afaceri imobiliare.

În fapt, amiralul și-a ascuns afacerile! Dacă ar fi fost legale, nu ar fi avut de ce să se agite atâta, însă e clar că nu putea justifica ca angajat al statului – Armata Română, sutele de mii de euro pe care le învârtea pe piața imobiliară.

Vergil și Simona Chițac s-au recăsătorit imediat după ce acesta a fost ales senator în Parlamentul României. Pe 9 ianuarie 2017, în prima zi lucrătoare a anului și la doar 3 săptămâni de la alegeri, Chițac renunță brusc la burlăcie, notează constanta.ro, care precizează și motivele pentru care amiralul și-a pus pirostriile din nou cu o asemenea grabă.

Exact înainte de sărbătorile de iarnă, Vergil Chițac ajunge senator al PNL. Până în acel moment, comisese un fals incredibil în declarațiile de avere depuse la Academia Navală, trecând-o pe doamna Chițac drept soție, de fiecare dată, deși erau divorțați. Șarlatanul Vergil Chițac a mizat pe ideea că nimeni nu va verifica declarația de avere de la Academie și așa a fost. A știut însă la fel de bine că din postura de senator, va fi mult mai expus față de presa din toată țara și față de instituțiile de control și n-a mai avut curaj să comită din nou falsul. Așa că, ajuns senator în 15 decembrie, așteaptă să treacă sărbătorile de iarnă și în prima zi lucrătoare a anului 2017 se prezintă la Primăria Eforie, acolo unde avea domiciliul și se recăsătorește cu doamna cu care trăise bine mersi divorțat 21 de ani. Este sau nu acesta profilul unui șarlatan? Oare ce zice motanul Caramel?”, notează publicația constănțeană.

 

Actualitate