Actualitate Administraţie

Chiţac şi PNL vor să-i permită şefului PSD Constanţa cumpărarea unei bucăţi de plajă

Vergil Chiţac şi Ion Dumitrache

Pe Ordinea de Zi a şedinţei de Consiliu Local Municipal a lunii februarie se află un proiect de hotărâre prin care Primăria Constanţa vrea să-i acorde liderului PSD, Ion Dumitrache, dreptul de a cumpăra 854 de mp de plajă în staţiunea Mamaia.

Scris de 
 pe data 
28 februarie, 2023

Bucata de plajă pe care ar urma să o cumpere una dintre firmele şefului PSD Constanţa, Ion Dumitrache, are o suprafaţă de 854 de metri pătraţi.

USR Constanţa a anunţat că în cadrul comisiei de specialitate în care a fost dezbătut proiectul iniţiat de primarul Vergil Chiţac, consilierii locali PNL şi PSD au votat ‘pentru’.

Useriştii susţin că, datorită PUZ-ului, „liderul PSD va putea să ridice pe plajă cel puţin o construcţie P+2, locuinţe de vacanţă şi cam orice zidărie din beton pe care o poate suporta generosul său buzunar“.

De asemenea, potrivit USR Constanţa, este vorba despre acelaşi teren pentru vânzarea căruia, în 2019, aceiaşi consilieri PNL s-au opus, blocând proiectul care la acea vreme era iniţiat de primarul PSD, Decebal Făgădău.

Iată că acum, în 2023, liberalii s-au răzgândit şi nu mai au nicio problemă. Consilierii USR Constanţa au votat împotriva acestui proiect în cadrul comisiei de specialitate şi nu îl vor vota în cadrul şedinţei de Consiliu Local Municipal din această lună!“, a transmis USR Constanţa.

Actualitate