Despre faptul că anexele noului regulament nu au fost supuse consultării publice conform legii, primarul Chițac a declarat că va fi făcută o anchetă, însă, cu privire la întregul scandal iscat în jurul anexelor ce cuprind tarifele și zonele de aplicare, edilul spune că nu poate mulțumi pe toată lumea.

E vorba despre Direcția de Specialitate și care într-adevăr nu a pus (n.r. – regulamentul) în dezbatere publică. O sa facem o anchetă (…). Situația este atât de complexă încăt, orice cale am lua, vom nemulțumi pe cineva. Credeți că putem mulțumi pe toată lumea? Nu vi se pare că oriunde mergeți în Constanța sunteți într-un bazar de mașini.“, a declarat primarul.“, a declarat primarul.

Întrebat când va construi prima parcare, Vergil Chițac a spus că, cu toate procedurile aferente, până la începerea efectivă a construcției, durează 400 de zile (n.r. – 1 an și 1 lună).

Construcția primei parcări, din momentul în care gândești și ai și banii necesari, respectând toate procedurile (…) durează 400 de zile… Până când încep construcțiile. Asta este legislația în România.“, a răspuns primarul.

(Visited 2.765 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.