Doar câțiva clienți falși mimau distracția, noaptea trecută, în Frățică, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din stațiunea Mamaia. Supărați, patronii spun că intră în grevă după ce dealerii i-au abandonat pentru a fi prezenți la Neversea.

N-ai făină, nu poți să faci cozonac. N-ai cozonac, nu-ți mai vine omul să se distreze!“, a explicat un manager de club.

Greva pe care cârciumarii au ales-o este de a-l pune pe DJ să bage muzică de pe telefonul mobil, fără amplificare. Unii dintre ei au recurs chiar la soluții extreme – la mesele VIP, au adus câțiva boschetari ce inițial fuseseră izgoniți din perimetrul Neversea.

Și unul dintre patronii clubului Bambus, Cătălin Baptized se arată extrem de revoltat de situația în care s-a ajuns.

Cum apare Neversea, cum te lasă baltă toți!“, spune Cătălin, care, în disperare de cauză, a pus la dispoziția clienților câteva butoaie cu varză murată. „Dacă nu mai poate nimeni să tragă… Nu tu fițe, nu tu bășini. Ăștia care mai suntem am zis ca totuși să suflăm în ceva, măcar să se simtă că clubul e plin de bășini.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.389 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.