Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Compania ASUS a lansat un smartphone special pentru jocuri
IT & Gaming

Compania ASUS a lansat un smartphone special pentru jocuri

Supranumit „cel mai puternic telefon din lume”, ASUS „Republic of Games” (ROG) Phone este gândit special pentru acei clienți care au o pasiune pentru locurile pe calculator.

Scris de 
 pe data 
5 iunie, 2018

Noul smartphone, ce funcționează pe baza unui sistem Android, este dotat cu cel mai rapid procesor, având performanțe mult peste telefoanele inteligente competitoare.

Asus ROG este al doilea telefon produs vreodată în acest scop, acela de a suporta complexitatea jocurilor pe calculator și de a oferi o grafică excelentă, întrucât dispune de un ecran Full HD de 6 inchi şi 90 de herţi.

Nu doar că e propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 845, dar a fost şi dus până la o frecvenţă de 2,96 GHz. În plus, are 8 GB de RAM şi o cameră mare de răcire cu vapori, care se întinde pe tot spatele telefonului”, a aprecizat Richard Lai, editor-şef Engadget China, citat de Digi24.

Totodată, noul smartphone prezintă trei senzori cu ultrasunete, ce funcționează asemenea unor butoane virtuale, iar pentru ca experiența să fie completă, dezvoltatorul telefonului pune la dispoziția cumpărătorilor și un cooler extern, un suport care vine cu un ecran secundar (pentru a putea rula aplicaţii în paralel cu jocurile) şi un joystick care se poate atașa de capetele telefonului.

Dacă vrei, poţi să transformi ROG Phone într-un desktop, cu ajutorul sistemului de andocare special. Îţi oferă mai multe porturi şi chiar un cititor de carduri SD. Când ai totul gata, poţi să ataşezi un monitor şi alte accesorii ca să te joci un pe un ecran mare. Poţi să pui şi un mouse, dacă vrei”, a completat Richard Lai.

Prețul gadgetului nu a fost încă făcut public, însă specialiștii care au dezvoltat device-ul susțin că telefonul întrece performanţele Samsung Galaxy S9 Plus şi iPhone X.

 

Actualitate