Individul are un trecut plin de infracțiuni, cele mai multe fiind atacuri sexuale. În decembrie 2018, el a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu, cu aproape un an înainte de termen.

Începând din anul 1997 el a fost condamnat pentru furt, tâlhărie, corupere sexuală, perversiune sexuală şi lipsire de libertate.

„Trecutul infracţional al inculpatului a debutat în anul 1997, printr-o condamnare pentru comiterea infracţiunii de furt. În anul 2003, inculpatul a fost condamnat pentru infracţiunea de tâlhărie. Prin sentinţa penală nr. 549/ 2009, a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni, printre care perversiune sexuală şi lipsire de libertate. În anul 2013, inculpatul a fost reţinut și condamnat (…) pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care corupţie sexuală, perversiune sexuală și lipsire de libertate. Prin aceeaşi sentinţă penală, inculpatul a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 8 ani şi 6 luni. În decembrie 2018, acesta a fost eliberat, în baza Legii nr. 169/2017, câştigând 342 zile”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, Georgiana Streche.

(Visited 197 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.