Constanța Sănătate

Constanţa a depăşit pragul de 200 de vindecaţi de COVID-19. Prefectul: „Este o luptă care îi solicită foarte mult pe eroii noștri din spitale“

George Niculescu

Prefectul George Niculescu a anunţat că judeţul Constanţa înregistrează oficial peste 200 de persoane vindecate de coronaviroză.

Scris de 
 pe data 
8 mai, 2020

Uneori, ne mai ies în cale și vești bune. Este cazul și astăzi, ziua în care Constanța a depășit pragul de 200 de vindecați de noul coronavirus (204 mai precis), adică, am ajuns la o rată de vindecare de 80% din cazurile confirmate la nivelul județului.

Privesc această veste ca pe o rază de speranță către vremuri mai bune, în care episodul „COVID-19” o să rămână undeva departe, în urma noastră.

Gândurile noastre bune merg către toți cei implicați în procesul de vindecare – medici, asistente, brancardieri, paramedici, toți cei care au dat o mână de ajutor pentru recuperarea rapidă a pacienților infectați cu SARS-CoV-2.

Este o luptă de anduranță care îi solicită foarte mult pe eroii noștri din spitale. Haideți să le transmitem toată energia noastră acestor oameni minunați!“, a transmis George Niculescu.

Actualitate