Politică

„Constanța e un oraș bogat doar pentru Făgădău și firmele PSD. Ieși pe străzi, domnule primar, să vedeți cum arată orașul”

sursa foto: facebook

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat zilele trecute, într-o emisiune TV, că orașul Constanța este bogat și dacă vrea el poate să cumpere și wc-uri de 500.000 de euro bucata. „Care-i problema? Constanța e un oraș bogat”, a declarat edilul.

Scris de 
 pe data 
12 noiembrie, 2018

În fața acestor afirmații, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, i-a recomandat primarului Decebal Făgădău să mai iasă din birou și să vadă cum arată cu adevărat orașul.

„Primarul Constanței, Decebal Făgădău, s-a desprins cu totul de realitățile Constanței. Habar nu are cum arată orașul, cât de murdară și anostă a putut să ajungă Constanța. Din biroul dânsului nu se văd decât miile de floricele plantate și băncuțele pe care le plimbă ca pe sfintele moaște dintr-un parc în altul. În rest totul e așa de frumos și perfect, mai ales că, ne amintește tot timpul domnul Făgădău, trăim într-un oraș bogat care își permite să cumpere chiar și toalete publice de 500.000 de euro bucata.

Domnule Făgădău, vă recomand să vă dați cu puțină apă rece pe ochi și să pășiți pe străzile orașului în care trăim noi, restul de constănțeni. Să vedeți mizeria de pe străzi, mirosul dintre blocuri, haosul în construcții, haitele de maidanezi, tristețea unui oraș care merită să trăiască și să se dezvolte dincolo de bâlciurile pe care le organizați cu bani grei de la bugetul local.

Mergeți, domnule Făgădău, la ora 17 pe străzile orașului, să vedeți cum pierd zilnic, constănțenii, zeci de minute în trafic, în ambuteiaje generate de lipsa de viziune de care dvs și „părintele” dvs spiritual, Radu Mazăre, ați dat dovadă în dezvoltarea orașului. Să vedeți cum într-un oraș așa de bogat nu se investește nimic, în locuri de muncă, în dezvoltare, în educație. Ne scoateți ochii cu construcțiile de blocuri, că se ridică betoane peste betoane, dar de ce nu vă puteți mândri, domnule primar, și cu un parc nou sau cu o școală nouă?

Dar poate că acest oraș, domnule Făgădău, este bogat doar pentru dvs și firmele de casă ale PSD, pe care le ocrotiți și le acordați lucrări publice în continuare, în timp ce noi, restul, vedem cum un oraș, altă dată mândru și frumos, se ruinează pe zi ce trece”, spune deputatul Bogdan Huțucă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

 

Actualitate