După ce Revelionul la Oache a fost senzația sfârșitului de an în materie de petreceri, de data aceasta un nou intrat pe piață rupe gura târgului.

Nicu Casetaru este omul la care se anunță una dintre cele mai crâncene petreceri de Revelion din ultimii ani. Sute de constănțeni au dat deja „Particip“ la Revelionul pus la cale de Nicu.

Facem să fie frumos! Muzica e pă sistem ca să se simtă toți bine, am boxe să sară-n aer vecinii, manele noi 2018… Bineînțeles, o dăm și pe clasice cu LA, Costi Ioniță, Kosovo, Elegance, Minodora, să placă la toată lumea“, ne-a declarat Nicu Casetaru, care și acum deține una dintre cele mai impresionate colecții de casete cu muzică piratată din România.

Dress code-ul stabilit pentru Revelionul la Nicu Casetaru este „maiou casual“, fiind încurajată și purtarea de bijuterii la vedere cât mai strălucitoare ce nu trebuie să fie neaparat din aur adevărat.

Dacă totuși vrei tu să fii mai cu moț, este acceptată și ținuta elegantă, cu cămașă, bluză de trening, blug albastru și pantof negru, dar n-are rost.

Nimeni nu intră încălțat și este recomandat să aveți la voi și niște mărunt pentru aruncat în aer cu talent. Șosetele asortate cu ținuta nu sunt obligatorii.

Flăcăii se ocupă de aprovizionarea cu alcool, iar fetele și femeile vor trebui să aducă fiecare cel puțin o salată de beof, o salată de icre și ceva dulce de casă. Atenție, „Prăjitura casei“ din comerț nu va fi acceptată.

Bineînțeles, ca și în anii trecuți, Nicu va pregăti și un purcel de lapte la tavă, mort, cu care fiecare petrecăreț va putea să se pozeze.

În caz de scandal, nimeni nu are voie să folosească săbii, bricege sau cuțite de prin bucătărie. Se acceptă loviturile de pumni și, în caz de urgență majoră, o sticlă în cap pe neve.

Dacă și tu vrei să participi la Revelionul lui Nicu Casetaru, confirmă la evenimentul organizat pe Facebook. Click AICI.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.256 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.