Aceste alegeri nu sunt doar despre ce opțiuni politice sau electorale avem, despre cât de mulțumiți sau nemulțumiți suntem față de clasa politică. Acest scrutin este despre locul nostru în Europa, despre o Românie frumoasă și dezvoltată, dar mai ales despre o Românie cinstită și curată“, declară Bogdan Huțucă.

Alegerile europarlamentare și referendumul pentru Justiție sunt șansa României de a se repune pe drumul european, atât de mult încercat în ultimii doi ani. Putem pune stop asaltului asupra Justiției, pentru ca românii să poată trăi într-o țară în care legea este una pentru toți, indiferent de statut, funcții sau relații“.

Liberalul constănțean vorbește și despre echipa pe care PNL a propus-o pentru Parlamentul European, susținând că aceștia sunt unii dintre cei mai competenți și implicați oameni care ar putea reprezenta România.

Alegerile europarlamentare de duminică sunt despre oameni pricepuți, experimentați și hotărâți. PNL vă propune cea mai bună echipă, în frunte cu Rareș Bogdan, un adevărat patriot care se bate de ani de zile cu nedreptățile și abuzurile PSD. Avem și doi primari PNL pricepuți pe lista pentru Parlamentul European: Mircea Hava și Gheorghe Falcă, primarii de la Alba Iulia și Arad, oameni gospodari care au făcut minuni în orașele lor cu bani europeni. Avem pe listă și oameni precum Siegfried Mureșan, Marian-Jean Marinescu sau Adina Vălean care, de la Bruxelles, au apărat interesele românilor, europenii considerându-i printre cei mai competenți și implicați europarlamentari.

Dar mai presus de toate, PNL este singurul partid din România care poate face ca România să conteze la Bruxelles. Familia europeană din care PNL face parte, PPE, este cea mai puternică forță politică în Parlamentul European, iar acest lucru se traduce în influență și sprijin, în capacitatea de a face lucrurile să se miște în bine pentru România. De aceea, duminică, la urne, nu îți irosi votul și alege PNL, singurul partid românesc care poate conta în Parlamentul European“, suține Huțucă.

Tot duminică, românii vor vota la Referendumul convocat de președintele României, Klaus Iohannis. Acest asalt asupra Justiției l-a pus pe șeful statului în situația de a cere poporului român să se pronunțe, să decidă cum va arăta țara în care vrea să-și crească nepoții și copiii: O țară condusă de infractori sau o țară în care hoții stau la pușcărie și nu în Parlament? Corupția generează sărăcie, subdezvoltare și, în cele din urmă, tragedii. De aceea, românii trebuie să voteze la Referendum DA pentru ca infractorii care au furat țara să își ispășească pedepsele, DA pentru ca Guvernul să nu mai modifice Codurile Penale pentru a-i scăpa pe unii sau alții de închisoare!

Duminică, 26 mai, vă chem cu toată încrederea la VOT deoarece, alături de PNL, putem pune România în primul rând al Europei!“, a transmis Bogdan Huțucă.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.