Actualitate

Criminalul care a ucis o femeie și pe fiul acesteia participase la emisiunea Acces Direct, unde și-a anunțat intențiile. Nimeni n-a luat nico măsură

Criminalul a participat la o emisiune TV, la Antena 1, unde a mărturisit că își va ucide concubina. Nimeni nu l-a luat în seamă.

Scris de 
 pe data 
18 mai, 2021

Sever Ciobanu, bărbatul care și-a omorât zilele trecute fosta concubină și pe fiul acesteia chiar în curtea bisericii, și-a anunțat intențiile criminale chiar la TV, în emisiunea Acces Direct de la Antena1.

Deși amenințările au fost cât se poate de reale și asumate de bărbat, care a subliniat chiar în repetate rânduri că nu glumește, nici angajații televiziunii și nici autoritățile nu au luat vreo măsură. Din contră, a fost încurajat de moderator să își detalieze și să își nuanțeze amenințările.

Sever Ciobani și fosta lui concubină au participat împreună la emisiunea Acces Direct de la Antena 1, în luna ianuarie.

Cei doi au avut o confruntare şi o tentativă de împăcare, însă ceea ce ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă autorităţilor este mărturisirea pe care bărbatul o făcuse în faţa unei ţări întregi.

Bărbatul şi-a acuzat concubina de infidelitate şi a ameninţat-o direct cu moartea dacă îl va părăsi. Când moderatoarea l-a întrebat dacă ceea ce spune arată intenţia lui reală, acesta a transmis că nu glumeşte şi a declarat că plănuieşte să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat de cea pe care şi-o alesese drept parteneră de viaţă, scrie adevarul.ro.

Mai mult decât atât, în urmă cu două luni, femeia a depus o sesizare la Poliția Câmpulung împotriva bărbatului care o amenința cu moartea. Deși existau toate circumstanțele și indiciile pentru a fi luat în serios, polițiștii nu au mișcat niciun deget împotriva criminalului. Ulterior, după crimă, s-au scuzat spunând că victima nu a depus plângerea unde trebuia: Parchetul Judecătoriei în loc de Poliție.

Actualitate