Din CV-ul prezentat în spațiul public reiese că din noiembrie 2016 este student la master în Elveția, iar Cumpănașu a spus că să este vorba despre Academia Regală pentru Managementul Afacerilor și că ”nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți prostii în România, la toate universitățile de doi lei”.

Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți prostii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă.

Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România… Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune săru’mâna pe la decani și bagă șpagă la profesori.

Eu i-am călcat în picioare pe toți cei care au terminat Spiru Haret și care nu mai știu să scrie în limba română și pe cei care în loc să își facă treaba acolo, la universități, termină pe bandă rulantă tot felul de universități de doi bani”, a declarat Cumpănașu.

 

(Visited 329 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.