Elevii de la o școală gimnazială din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au avut parte de o surpriză în momentul în care la ceremonia de inaugurare a noului an școlar și-a făcut apariția premierul Vasilica-Viorica Dăncilă.

Deși câțiva dintre copii s-au panicat, crezând că doamna de pe scenă este viitoarea lor învățătoare, unii dintre ei au început să plângă și chiar au devenit isterici când părinții le-au spus că doamna de fapt este la conducerea țării.

Cu toate acestea, unele învățătoare, purtătoare de coc imens și mult fixativ, au pregătit o mică paradă în cadrul căreia mai mulți copii au fost puși să defileze în mâini, să stea în cap și să fluiere „Deșteapătă-te, române“. „Mă bucur nespus că stimatul nostru președinte, domnul Liviu Dragnea, mi-a dat voie să revin pentru o zi în orașul meu natal, Roșiorii de Verde, chiar în curtea școlii în care și eu am pășit pentru prima dată… pentru prima dată ca elevă“, și-a început premierul discursul.

Totodată, tot prin mărinimia domnului Liviu Dragnea și a partidului la care președinte este, vă anunț pe această cale că, în acest an, guvernul PSD va asigura ghiozdane și rechizitorii pentru toți școlarii. Știm că orice părinte îi e frică ca copilul său să meargă la școală fără rechizitorii, de aceea vom face tot posibilul să eliminăm această problemă“, a dat asigurări Vasilica-Viorica Dăncilă.

Printre cei prezenți în mulțime s-au aflat chiar foști colegi de clase primare ai primului ministru. Titel Schopenhauer își amintește cu drag despre Vasilica-Rodica Nica, cum o chema pe atunci pe fosta lui colegă. „Țin minte că Rodica era printre cele mai deștepte din clasă. La acel moment, ea deja știa pe de rost sunetele pe care le fac animalele. Cum îi spuneai numele unui animal, pac, imediat îl imita. <Rodica, cum face cocoșul? Cucurigu!>, răspundea ea. <Cum face vaca? Muuuu! Cum face ăla…> și tot așa! Pe toate le știa… Eram în clasa a VII-a“, spune, cu drag, domnul Schopenhauer.

De asemenea, un alt fost coleg își amintește că în timp ce se aflau într-o excursie la o cooperativă CAP, cineva a făcut o glumă nesărată și i-a spus Rodicăi că de fapt calul este cel care dă lapte, nu vaca. „Am văzut-o când a plecat din grup, dar nu am știut unde se duce. Câteva minute mai târziu s-a întors și avea pe față o urmă de copită de cal“, povestește fostul coleg al premierului.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 349 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.