Actualitate

De ochii presei. Daea a înapoiat produsele cumpărate de la un târg, după plecarea jurnaliştilor

Sursă foto: MEDIAFAX

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vizitat un târg de produse agro-alimentare, Toamna Buzoiană. Daea a cumpărat mai multe produse, însă după plecarea reprezentanţilor mass-media, le-a înapoiat producătorilor.

Scris de 
 pe data 
27 septembrie, 2022

Însoţit de jurnalişti, Petre Daea s-a dat în spectacol, a făcut declaraţii şi a cumpărat mai multe pungi cu produse de la producătorii locali, de la aproape fiecare gheretă sau tarabă, potrivit Europa FM.

„Foarte bune toate produsele, îi salut cu respect pe toţi”, declara Petre Daea.

„Până acum, nu suntem nici la jumătatea turului, a cumpărat de vreo cinci milioane de lei vechi”, a estimat aghiotantul.

La un moment dat, de la atâtea cumpărături, Petre Daea a rămas fără bani şi i-a cerut şefului de la Direcţia Agricolă Judeţeană împrumut: „n-am la mine nici 5 lei, şefu’.”

Dar, după ce umplea plasele pentru poze şi filmări, domnul ministru le dădea unui şef local, care le distribuia înapoi la producători.

„M-am trezit cu produsele în căsuţă, mă aşteptam ca ministrul să consume produsele noastre. Nu este normal să ne înjosească în faţa presei că achiziţionează de la noi, iar apoi să ni le înapoieze. Nu ne-a ajutat cu nimic că ni le-a înapoiat, ba chiar ne-a întristat comportamentul său!”

Actualitate