Actualitate Administraţie

Deputat Bogdan Bola: În Tomis Nord va începe nebunia după „măsurile de fluidizare“ anunțate de Chițac

Scris de 
 pe data 
23 februarie, 2024

Președintele Forța Dreptei Constanța, deputatul Bogdan Bola acuză administrația locală de incompetență, ca urmare a măsurilor anunțate pentru modificarea regulilor de trafic în cartierul Tomis Nord.

„Viața unui întreg cartier, distrusă de incompetenții din Primăria Constanța. Da, în Tomis Nord va începe nebunia după „măsurile de fluidizare” ale traficului anunțate de administrația locală. Invocând așa-zise consultări cu cetățenii, Vergil Chițac – primarul online al Constanței – a găsit soluția pentru traficul din zonă: sensuri unice pe str. Sucevei și pe str. Adamclisi.

Ba mai mult, se vor institui sensuri unice și pe străzile interioare din perimetrul cuprins între bulevardul Tomis, str. Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și str. Sucevei. Asta va însemna, ca și acum, mai mult timp pierdut în trafic, mai mult haos, mai multe noxe eliberate în aer, mai mulți nervi întinși la maxim…“, a scris Bola pe pagina sa de Facebook.

Forța Dreptei Constanța a atras de anul trecut atenția că propunerile de „fluidizare a traficului” sunt aberante deoarece oamenii din Tomis Nord NU au cerut niciodată așa ceva.

„Noi am fost pe stradă, am discutat cu oamenii și am strâns peste 2.000 de semnături de la locuitorii cartierului pentru soluții reale de fluidizare a traficului (detalii în primul comentariu). Da, domnule Chițac, 2.000 de cetățeni din Tomis Nord v-au spus care este soluția reală pentru traficul din cartierul lor, dar dvs. ați ales, ca de obicei, să-i ignorați pentru că nu vă pasă de acest oraș și de doleanțele locuitorilor.

Pentru Chițac, Constanța este doar un job la care vine din Eforie, semnează acte prin care își îmbogățește clientela și pleacă. „Fluidizarea” primăriei înseamnă și dispariția mai multor locuri de parcare din zonă, iar despre asta tace mâlc administrația locală. Și uite așa, toată zona a devenit o transpunere a Coloanei Infinitului în traficul constănțean.“, a transmis Bogdan Bola.

Actualitate