Actualitate

Deputat Bogdan Bola: „PSD și PNL au comasat alegerile în dispreț total față de cetățeni și față de deciziile CCR“

Bogdan Bola
Scris de 
 pe data 
22 februarie, 2024

Deputatul din partea Forța Dreptei Constanța, Bogdan Bola a criticat public decizia guvernului condus de PSD și PNL de comasare a alegerilor europarlamentare cu alegerile locale. „Din păcate, ceea ce previzionam în urmă cu mai bine de doi ani, s-a întâmplat: PNL s-a predat total în brațele PSD-ului. Am spus de foarte mult timp că PSD și PNL s-au băgat împreună în același pat. Dacă până acum PSD pleca la miezul nopții, pentru a nu-i prinde dimineața împreună și să-i vadă „vecinii”, de astăzi au decis să se trezească în același pat!“, a scris Bola pe pagina sa de Facebook.

Da, au decis să comaseze alegerile europarlamentare cu cele locale, în dispreț total față de cetățeni și față de deciziile CCR care au demonstrat că nu este normală o astfel de comasare. În noiembrie 2023, PNL anunța public că vor merge SINGURI în toate alegerile din 2024. După trei luni, au arătat că au mințit. Au arătat în această seară cât de bine merge noul USL.

Vă spuneam mai demult că Vergil Chițac stă liniștit înainte de alegerile locale deoarece știe că este sprijinit de PSD, partid care nu a nominalizat un candidat serios la Constanța și nici nu are de gând să o facă. Iată că acest scenariu dezastruos pentru orașul nostru se concretizează astăzi. Tripleta Chițac – Stroe – Dumitrache și-au bătut joc de votul constănțenilor și își văd liniștiți interesele personale.

Au fost mulți liberali care mi-au reproșat în iarna lui 2021 că am plecat din PNL în loc să rămân și să fac opoziție din interiorul partidului. Dar știam de pe atunci că urmează TRĂDAREA, știam de pe atunci care va fi cursul evenimentelor și le-am spus-o tuturor.

Liberalii adevărați, care au rămas în PNL și au sperat până în ceasul al 12-lea că partidul lui #Brătianu se va dezice de PSD, se simt acum umiliți și abandonați. Da, din păcate Iohannis și ordonanța sa – Nicolae Ciucă – i-au vândut pe liberali atât la nivel central, cât și în teritoriu: în comune, în orașe, peste tot. PNL nu va face opoziție PSD-ului și, mai mult, va susține candidații PSD la funcțiile de primari. Da, așa va fi!

Cum vă simțiți, dragi liberali autentici? Cum e cu „ciuma roșie” despre care vorbeați în 2020? Oamenii v-au votat să scăpați țara de ea, iar acum dormiți în pat cu ei și le veți face campanie electorală. Credeți că românii vor uita o astfel de trădare? Cum veți da ochii cu alegătorii pe stradă și le veți cere să voteze acum cu PSD? Vă rog, treziți-vă! Încă puteți să rămâneți fideli valorilor liberale și oamenilor care v-au votat și au avut încredere în voi!“, a transmis Bogdan Bola.

Actualitate