Actualitate Social

Deputat Bogdan Bola: Vom acorda tot sprijinul pentru înființarea unui ONG destinat beneficiarilor Legii 154

Scris de 
 pe data 
18 ianuarie, 2024

Deputatul din partea Forța Dreptei Constanța, Bogdan Bola a oferit detalii despre dezbaterea publică privind drepturile beneficiarilor Legii 154/2021 ce vizează acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către regimurile instaurate în România cu începere de la 6 septembrie 1940 până la 6 martie 1945 din motive etnice.

„Peste 100 de constănțeni au venit alături de noi să discutăm, iar pentru asta le mulțumesc și mă înclin“, transmite Bola. „Am fost încântat de faptul că m-am întâlnit astfel cu mulți dintre oamenii cu care discut de peste doi ani pe rețelele de socializare și am putut să le oferim mai multe explicații și soluții privind această problemă care afectează peste 20.000 de constănțeni. Forța Dreptei Constanța și USR Constanța vor organiza în curând o nouă dezbatere, invitând și parlamentarii Puterii, cei care fug acum de asumarea răspunderii.

Vom acorda tot sprijinul pentru înființarea unui ONG, din care să facă parte beneficiarii acestei legi. Vom oferi sprijin logistic pentru ca aceștia să se organizeze mai bine, iar vocea lor să se facă mai bine și mai tare auzită la București. De asemenea, vom pune la dispoziție modele de chemări în instanță și de sesizări către toate instituțiile Statului.

Important este să nu renunțăm, nici noi și nici ei, să luptăm pentru drepturi legale. PSD și PNL i-au amăgit pe oameni, promovând această lege în scopuri electorale, ca apoi să își bată joc de peste 100.000 de români, neacordându-le sumele promise. Așa cum am făcut în ultimii doi ani, voi continua să fiu alături de constănțeni și nu vom abandona lupta, oricât de imposibil ar părea acum un rezultat final favorabil.“

Actualitate