Guvernul actual este o catastrofă atât de mare, încât am putea să numim un uragan „Viorica Dăncilă”! Pesta porcină ne-a adus în faţa unui dezastru economic major pentru România, reprimarea violentă a protestelor de pe 10 august s-a mai văzut doar în Rusia lui Putin, şi ne îndreptăm cu paşi rapizi spre un colaps economic”, a afirmat preşedintele TNL, Mara Mareş, sâmbătă la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal.

Tânăra liberală a adăugat că dezastrul pe care l-a produs actualul Guvern este prevăzut la toate nivelurile, inclusiv la Ministerul Tineretului şi al Sportului.

Dezastrul este la toate nivelurile, inclusiv la ministerul Tineretului şi Sportului. Aţi auzit cumva de implementarea vreunei politici publice pentru tineri? Normal că nu. Domna ministru Bran crede, de pildă, că este bine ca sportivii din România să aibă o diurnă pentru masă de 25 de lei, argumentând că ei oricum trebuie să îşi menţină silueta! Iar la bilanţul de 6 luni al ministerului pe care îl conduce am văzut de fapt, o mini-Dăncilă. Doamna ministru Bran se bâlbâia, făcea greşeli gramaticale flagrante şi, în principiu, citea de pe foi. Incompetenţa este cuvântul de ordine al acestui guvern”, a adăugat Mara Mareş.

Peste 800 de tineri participă la Şcoala de Vară a TNL „Youth in Europe”, care are loc în perioada 6-9 septembrie la staţiunea Saturn.

 

(Visited 169 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.