Actualitate Politică

Deputatul Bogdan Bola: Ciolacu rostește cuvântul „reformă” cu gândul de a cârpi gaura de 50 de miliarde făcută de pesedistul Câciu

Bogdan Bola
Scris de 
 pe data 
21 august, 2023

Deputatul Forța Dreptei Constanța, Bogdan Bola susține că așa-zisa reformă din administrație pe care o promovează premierul Marcel Ciolacu (PSD) este doar o ipocrizie având în vedere că partidul său este la guvernare de aproape 2 ani.

„Marcel Ciolacu rostește cuvântul „reformă” doar cu gândul de a cârpi gaura de 50 de miliarde făcută de pesedistul Câciu“, a transmis Bogdan Bola, făcând referire la gaura de la bugetul de stat de care îl face responsabil pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu.

„Poate îi spune vreun consilier mai curajos domnului Ciolacu că PSD este la guvernare de 1 an și 9 luni, au avut o majoritate de 68% din Parlament și cea mai importantă reformă administrativă ar fi fost reforma administrativ-teritorială.

Mai tăiau din cele aproape 3.000 de comune, nu mai lăsau UAT-uri cu mai putini de 5.000 de locuitori și făceau economii cât să construiescă cele 8 spitale regionale promise de Dragnea în 2016. Sau cât să acopere gaura lui Câciu din buget.

PS: În județul Hunedoara este o comună cu 87 de locuitori și 16 angajați la Primărie. Cât timp asemenea aberații vor mai exista, nu poți pronunța cuvântul „reformă” în administrație“, a scris Bola pe pagina sa de Facebook.

Actualitate