Actualitate Politică

Deputatul Bogdan Bola: „Nu am putut accepta să fim complici la trădarea electoratului de dreapta prin readucerea la putere a criptocomuniștilor“

Bogdan Bola
Scris de 
 pe data 
16 martie, 2023

La un an de la aniversarea unui an de când i s-a alăturat fostului premier, Ludovic Orban, pentru a forma Forța Dreptei, deputatul constănţean Bogdan Bola a lansat un mesaj în care critică dur actualul PNL şi prezintă o parte din activitatea noului partid din care face parte.

„Nu am putut accepta să fim complici la trădarea electoratului de dreapta prin readucerea la putere a criptocomuniștilor, decisă de Klaus Iohannis și de slugile lui din conducerea PNL. Nu am putut să ne complacem în postura de vasali ai învățăceilor lui Ion Iliescu. Am ales să păstrăm viu spiritul liberal în politica românească.

Admitere Ovidius Constanta 2023

De atunci am acționat ca adevăratul partid liberal din România. Am inițiat peste 30 de proiecte de lege liberale. Am propus soluții la probleme conforme cu gândirea liberală. Ne-am opus sistematic la orice lege și orice măsură socialistă.

Am depus moțiuni contra celor mai incompetenți și nocivi miniștri ( Budăi, Bode, Popescu, Câciu, Câmpeanu). Am atacat la CCR orice lege care am considerat că lezează drepturi și libertăți cetățenești. Am dat chiar și în judecată guvernul pentru a determina instanța să îl oblige să respecte Constituția și legile țării.

În țară am dezvoltat Forța Dreptei sistematic. Am constituit organizații județene în aproape toate județele România și în București și diaspora. Am înființat organizații în peste 500 de localități. Am reunit alături de noi până astăzi peste 12.000 de membri Forța Dreptei, dintre care foarte mulți s-au implicat pentru prima oară în politică.

Am constituit comisii de specialitate care reunesc oameni bine pregătiți în fiecare domeniu de activitate. Am participat la sute de evenimente publice în toată țara pentru a păstra legătura directă cu oamenii, pentru a cunoaște realitățile „la firul ierbii“, a transmis Bogdan Bola pe pagina sa de Facebook.

Actualitate