„Nu s-a votat împotriva PSD. A fost un val de ură împotriva președintelui Liviu Dragnea. Au ieșit la vot securiștii”, a declarat parlamentarul PSD.

Acesta spune că nu înțelege de ce toate măsurile PSD din programul de guvernare nu au avut ecou, și le cere medicilor, profesorilor și pensionarilor să dea banii înapoi.

„Ar trebui ca medicii să vină și să dea banii înapoi din majorările salariile și să plece în străinătate, profesorii să înapoieze salariile majorate și să plece la căpșuni, pensionarii să renunțe la pensiile mărite.”

De asemenea, parlamentarul i-a îndemnat pe români „să violeze și să dea în cap”, fiindcă asta au votat, „ăsta e trendul”.

Deputatul PSD a mai declarat că sentința lui Dragnea este un șoc pentru PSD.  „Încercăm să trecem peste acest șoc. Este o execuție clară. Mesjaul lui Iohannis a fost transmis special. S-a dorit să se întoarcă în anii 50 și s-a reușit. Așa a vrut statul paralel. Cred că greșeala noastră a fost că în primul an nu am dat amnistia și grațierea”, a precizat Cătălin Rădulescu la Digi24.

 

(Visited 18.660 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.