Umor

Descinderi acasă la singurul constănțean care nu l-a înjurat pe Chițac anul acesta

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
27 octombrie, 2022

O amplă acțiune a fost organizată de DIICOT Constanța, cu sprijinul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, pentru identificarea și depistarea singurului constănățean care anul acesta nu l-a înjurat pe primarul Vergil Chițac.

Potrivit procurorilor, din diferite surse informative, provenind inclusiv de la vecini și membri ai familiei, a fost depistat numitul Ionel-Perluț Masochistian, care pe parcursul anului 2022, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de cetățean al orașului Constanța, nu i-a adus nici măcar o singură jignire/înjurătură primarului Vergil Chițac.

„O atitudine care pune în pericol grav siguranța și interesele orașului Constanța. Vă dați seama de ce este capabil omul ăsta dacă nu a găsit motiv să îi adrese măcar o scurtă înjurătură printre dinți primarului? Avem indicii temeinice să credem că suspectul ar fi comis și alte infracțiuni grave, cum ar fi: mesaje pe Facebook de genul „Bravo domnule Chițac”, cuvinte de laudă la adresa lui Teo Hira sau chiar i-ar fi trimis o inimioară pe Instagram Feliciei Ovansian. Vom cerceta împrejurările și vom documenta dacă numitul Masochistian se află în deplinătatea facultăților mintale sau dacă face parte din celula „Constanța Altfel””, a declarat procurorul Selix Froe.

Potrivit unor surse din anchetă, Ionel-Perluț ar circula zilnic cu mașina prin Constanța și nu s-a arătat deranjat de haosul creat în trafic de primarul Vergil Chițac. „Cu siguranță, ăsta e fanatic. Mâine, poimâine, ăsta își bagă pliante cu Chițac în vestă și le detonează în campania electorală”, a mai adăugat procurorul Froe.

Actualitate