Umor

L-ați văzut? Bătrânel dispărut din Primăria Constanța de mai bine de 2 ani

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
13 octombrie, 2022

Poliția Română a dat publicității astăzi poza unui bătrânel care de mai bine de 2 ani a dispărut din Primăria Constanța.

Din primele informații, la data dispariției bătrânul era deținătorul unei pensii speciale de 10.000 lei și al unui salariu de primar în valoare de 18.000 lei. Răspunde la numele „domn amiral”, „domn primar” sau „omul lui Comănescu”, este sociabil și minte foarte mult. Ultima oară a fost văzut în fața Primăriei Constanța în timp ce citea niște povești nemuritoare electoratului despre cum va face el Constanța Altfel.

Constănțenii care îl văd sunt rugați să sune la numărul de telefon 076666666, la dna Felicia, tutorele legal al persoanei dispărute.

Potrivit Poliției, este foarte posibil ca bătrânelul dispărut să se fi rătăcit deoarece nu cunoaște deloc Constanța, el fiind din Eforie.

UPDATE:

Mai mulți constănțeni au anunțat autoritățile că bătrânelul dispărut a fost văzut astă vară în zona parcărilor cu plată din stațiunea Mamaia, cerșind de la turiști 100 lei pe zi, taxa de parcare.

Actualitate