Umor

Despărţire în lacrimi între doi şoferi blocaţi pe Aurel Vlaicu. „Ne-am ţinut de urât… Parcă ne ştiam de-o viaţă!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 februarie, 2022

Moment emoţionat surprins în trafic pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. Doi dintre şoferi au legat o frumoasă prietenie în timp ce stăteau bară la bară. Totul s-a destrămat după ce unul dintre ei a trebuit să vireze în primul sens giratoriu, pentru a intra în parcarea Vivo.

Relaţia strânsă dintre cei doi a apărut în urma unor claxonări timide ce, ulterior, s-au transformat într-o prietenie ce a ţinut aproximativ 40-45 de minute. „A fost tovărăşie la primul claxon, ca să zic aşa“, spune unul dintre protagonişti. „Ne-am vorbit, ne-am ţinut de urât, ne-am descărcat nervii… Parcă ne ştiam de-o viaţă!

Deşi totul părea că va ţine o veşnicie, despărţirea a venit inevitabil, a fost dureroasă, dar şi foarte emoţionantă, după cum spun martorii. „S-au îmbrăţişat, s-au pupat, n-au mai ţinut cont de covizi, de boli, de nimic… A fost un moment unic!“, povesteşte un alt şofer.

Chiar şi pe bulevardul Aurel Vlaicu, vine un moment când fiecare trebuie s-o ia pe drumul său. A fost frumos cât a fost…“, spune o şoferiţă, care le-a fost alături încă de la primul claxon. „Eu cred că se vor regăsi şi că relaţia lor are şanse de izbândă!“.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate