Moment emoţionat surprins în trafic pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. Doi dintre şoferi au legat o frumoasă prietenie în timp ce stăteau bară la bară. Totul s-a destrămat după ce unul dintre ei a trebuit să vireze în primul sens giratoriu, pentru a intra în parcarea Vivo.

Relaţia strânsă dintre cei doi a apărut în urma unor claxonări timide ce, ulterior, s-au transformat într-o prietenie ce a ţinut aproximativ 40-45 de minute. „A fost tovărăşie la primul claxon, ca să zic aşa“, spune unul dintre protagonişti. „Ne-am vorbit, ne-am ţinut de urât, ne-am descărcat nervii… Parcă ne ştiam de-o viaţă!

Deşi totul părea că va ţine o veşnicie, despărţirea a venit inevitabil, a fost dureroasă, dar şi foarte emoţionantă, după cum spun martorii. „S-au îmbrăţişat, s-au pupat, n-au mai ţinut cont de covizi, de boli, de nimic… A fost un moment unic!“, povesteşte un alt şofer.

Chiar şi pe bulevardul Aurel Vlaicu, vine un moment când fiecare trebuie s-o ia pe drumul său. A fost frumos cât a fost…“, spune o şoferiţă, care le-a fost alături încă de la primul claxon. „Eu cred că se vor regăsi şi că relaţia lor are şanse de izbândă!“.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 2.357 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.