Actualitate Constanța Social

Dezbatere organizată de Youth Vision cu ocazia finalizării proiectului „Drumul Dunării – Dobrorigini partea I“ la Muzeul Național de Istorie Constanța

Scris de 
 pe data 
28 septembrie, 2023

ONG-ul Youth Vision anunță finalizarea proiectului „Drumul Dunării – Dobrorigini, partea I“ și organizarea unei dezbateri despre patrimoniul cultural din Dobrogea.

Proiectul „Drumul Dunării – Dobrorigini, partea I“ a urmărit, pe parcursul a patru luni, promovarea patrimoniului cultural și natural de pe linia Dunării din județul Constanța și crearea a patru rute culturale prin care să fie descoperită frumusețea și valoarea acestor locuri.

Potrivit Youth Vision, proiectul a fost inițiat cu scopul de a conserva și promova bogăția inestimabilă a regiunii și de a evidenția legăturile istorice profunde dintre Dobrogea și Dunăre. Mai multe detalii despre proiect găsiți AICI, pe site-ul oficial.

„Vă invităm cu bucurie să luați parte la panelul de discuții care va avea loc la Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța, în data de 30 septembrie, începând cu ora 14.30.

Evenimentul va aduce în prim-plan importanța patrimoniului cultural din Dobrogea și va oferi o platformă pentru experți și pasionați să discute despre rezultatele obținute în cadrul proiectului.“, a transmis Youth Vision.

Proiect cultural „Drumul Dunării – Dobrorigini, partea I“ este cofinanțat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Actualitate