Într-un mesaj publicat pe Facebook, Olivia Steer îi îndeamnă pe români să evite vaccinurile antigripale, pe motiv că sunt „cauzatoare de coronavirus” și invocă în susținerea afirmațiilor sale un studiu publicat de sciencedirect.com

Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg.

Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el.

Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile antigripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, a scris soția lui Andi Moisescu.

Postarea Oliviei Steer a venit la puțin timp după ce premierul Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie.

În același timp, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a precizat că ministerul pe care îl conduce se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

Totodată, Steer a mai reacționat după ce jucătorul de tenis Novak Djokovic a anunţat că se opune vaccinării obligatorii.

De asemenea, pe 12 mai, ea a atras din nou atenția cu o declarație surprinzătoare despre Viorel Cataramă, care susținea că își dorește să fie contaminat cu COVID-19, pentru a demonstra că toată agitația provocată de coronavirus este fabricată.

 

(Visited 2.472 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.