Cei doi indivizi, surprinși de reprezentanți ai Confort Urban SRL, s-au justificat spunând că stâlpii de protecție blocau accesul utilajelor și al autovehiculelor care transportau materialele de construcții.

Beneficiarul lucrărilor nu a înștiințat SC Confort Urban SRL cu privire la acest aspect. În acest sens, nu a fost emis un acord de refacere a trotuarului și nu a fost depusă o cerere prin care să se solicite dreptul de acces.“, a transmis Primăria Constanța.

Au fost chemații polițiștii locali și, în urma verificărilor, celor doi le-a fost aplicată o amendă contravențională de 1.000 de lei și a fost dispusă măsura complementară de aducere a bunului la starea inițială. De asemenea, Confort Urban a depus și o plângere penală, fiind întocmit dosar penal pentru distrugere de bunuri.

Pentru a evita apariția unor incidente similare, persoanele se pot adresa SC Confort Urban SRL pentru a fi consiliați cu privire la pașii pe care îi au de urmat pentru obținerea avizelor necesare.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public. Cetățenii care întâlnesc astfel de cazuri sunt rugați să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205.“, notează Primăria.

(Visited 500 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.