Accidentul s-a produs cel mai probabil vinerea trecută, în Arkansas (SUA), iar copiii au fost găsiți, în viață, luni, 20 august. Autoritățile americane spun că, după accident, băiețelul în vârstă de 3 ani a avut puterea să iasă prin trapa mașinii. „Trupul mamei sale se afla la câțiva metri de vehicul. S-a dus la ea și a încercat să o trezească”, povestește bunicul copiilor.

A fost găsit de un șofer pe o autostradă din apropiere și dus imediat la cea mai apropiată secție de poliție. „Era înfometat, însetat și zgâriat pe toată fața. Era în stare de șoc și nu putea vorbi”, povestesc oamenii legii care l-au preluat.

Polițiștii l-au spălat, i-au adus noi haine și l-au hrănit, încercând să afle de la micuț ce s-a întâmplat. De asemenea, polițiștii au postat poza cu băiețelul pe pagina de Facebook al postului de poliție. Așa s-a ajuns imediat la familie, care a spus că nu au mai văzut-o pe femeie de câteva zile. Așa că polițiștii au mers la locul unde a fost găsit copilul și au verificat întreaga zonă.

Într-un final, au găsit mașina grav avariată, în afara drumului, într-un șanț. „Puteai trece pe lângă mașină și nu aveai nicio șansă să o vezi de pe șosea”, mărturisesc anchetatorii. Polițiștii au găsit trupul femeii la câțiva metri de mașină, iar copilașul de 1 an era prins în scaunul de copii, aproape răsturnat cu capul în jos. „Era deshidratat, conștient și era foarte bucuros când ne-a văzut”, au spus polițiștii care au ajuns primii la locul accidentului.

Copiii au ajuns în grija bunicului, care a mai povestit că fiica lui, Lisa, în vârstă de 25 de ani, era însărcinată cu cel de-al treilea copil când a murit.

(Visited 933 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.