În discursul său după CEx-ul PSD, unde exact ca în mafia siciliană toți capii de județ au venit să îi jure credință și să îi pupe inelul „nașului”, Liviu Dragnea și-a cerut iertare de la infractorii din pușcării, pe motiv că au fost condamnați de o lege strâmbă și judecători ai statutului paralel. Așadar, criminali, violatori, pedofili, tâlhari, corupți, Liviu vă cere iertare și vă promite că îi va pune cu botul pe labe pe judecătorii și pe procurorii care v-au băgat la răcoare. Și ca să nu stricați prietenia cu el, prin ageamiul din fruntea Ministerului de Justiție vă va acorda și despăgubiri de zeci de mii de euro fiecare, așa, ca pentru împăcare, de la condamnat la condamnat.

Președinții PSD din organizațiile județene din țară s-au strâns în jurul infractorului, simțind că acum e momentul pentru favoruri și lovituri profitabile. Spre exemplu, șeful de la Constanța, renumitul profesor în drept Felix Stroe, și-a „cumpărat” astfel un nou mandat la șefia RAJA și și-a păstrat și scaunul de președinte al PSD la județ, funcții din care urma să fie executat chiar astăzi. Călăii lui Stroe, în frunte cu președintele CJC Horia Țuțuianu au fost dezactivați printr-un sms chiar în această dimineață de însuși măritul (de 3,6 ori) Dragnea. În ziua în care Felix îi pupa mâna lui Dragnea, acesta mai primea un mandat de director general al RAJA, companie ce rulează sute de milioane de lei anual. Echitabil târg.

Ceea ce îmi este foarte greu să înțeleg este cum grosul partidului, simpli membri, președinți de filiale, aleși locali, primari de comune, orașe și municipii, majoritatea oameni integri, oameni inteligenți, profesori, doctori, avocați etc se pot lăsa târâți în această mizerie pe care Dragnea și gașca lui o generează continuu. Oare chiar se simt reprezentați de un infractor notoriu, un condamnat penal, un vătaf scăpat din Teleorman? Oare chiar toți acești oameni au sângerat joi când s-a dat condamnarea lui Dragnea?

(Visited 1.325 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.