Dosarul a fost amânat de mai multe ori, începând din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. La termenul de luni, Liviu Dragnea a cerut să fie audiat, iar magistrații au fixat un nou termen pentru 18 martie.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, prin intermediul avocaților, la termenul de luni că vrea să dea declarații în fața judecătorilor. Și procurorii DNA au cerut audierea, potrivit Mediafax.

Și Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman Teleorman, a anunțat instanța să vrea să fie audiată.

Restul inculpaților fie își mențin declarațiile date anterior, fie nu vor să dea altele noi.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție se vor pronunța pe aceste solicitări, dar și pe alte cereri de probe în 18 martie.

Dosarul lui Liviu Dragnea este judecat de Completul 2 de cinci judecători, format din judecătoarele Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera şi Rodica Aida Popa.

În ultimele luni, magistrații au dispus amânări la cinci termene de judecată în dosarul liderului PSD, în condițiile în care a fost contestată inclusiv la Curtea Constituțională formarea acestor completuri, care au fost trase la sorți de mai multe ori, iar procesele au fost blocate.

(Visited 1.131 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.