Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc”, a fost prima eschivă a lui Dragnea când a fost întrebat, la Adevărul Live, în ce relații este cu premierul Viorica Dăncilă.

La insistențele jurnalistului Dan Marinescu, care i-a explicat liderului PSD să se refere la relațiile politice, Dragnea a spus că situația va fi analizată după europarlamentare și a avertizat-o pe Dăncilă să nu uite pentru ce a fost pusă acolo.

O să analizăm după alegeri. Un sfat al meu: niciun ministru să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să impolementeze un program de guvernare votat de români.

Dacă fiecare membru al guvernului ține minte asta și nu consideră că ajungând pe un post de ministru i-a crescut capul, o să fie un ministru bun și eficient”, a avertizat Liviu Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla cu restructurarea guvernului, decisă în CEX dar refuzată de prim-ministru, liderul PSD a spus că situația va fi discutată după alegeri.

Doamna prim-ministru a discutat cu președintele. Mai mult ce era să facem? Să mergem cu lăutari? Să ducem un coș cu roșii și cu castraveți?”, a mai spus Dragnea, întrebat dacă nu era mai simplu să discute, înainte de remaniere, cu președintele Klaus Iohannis.

 

(Visited 116 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.