Politică

După moțiunea de cenzură, Orban va anunța „lista ruşinii naţionale”

Liderul PNL, Ludovic Orban susţine că, după votul de miercuri din Parlament, partidul va publica două liste, una cuprinzând numele aleşilor care s-au dezis de Liviu Dragnea şi Guvernul Dăncilă, o alta cu numele parlamentarilor care au contribuit la menţinerea Executivului controlat, în fapt, de liderul PSD.

Scris de 
 pe data 
25 iunie, 2018

Orice parlamentar din majoritatea guvernamentală PSD, ALDE, UDMR care votează moţiunea de cenzură are sansa să intre în istorie la panoul de onoare.

Orice parlamentar care va rămâne alături de Dragnea riscă să rămână în memoria colectivă pe lista ruşinii naţionale„, transmite liderul PNL, Ludovic Orban, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Miercuri, în Parlament va fi votată moţiunea de cenzură lansată de opoziţie, iar negocierile s-au înteţit în ultimele zile, în vederea coagulării unei majorităţi care să voteze demiterea Guvernului Dăncilă.

În acest context, tot astăzi, Ludovic Orban i-a răspuns lui Victor Ponta, care condiţionase anterior sprijinul acordat moţiunii de nominalizarea de către opoziţie a altui premier decât preşedintele PNL.

Eu nu insist să fiu premier”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru Revista 22, arătând în continuare că „obiectivul PNL este să dărâmăm această guvernare pentru a demantela regimul autocratic și toxic care amenință România”.

 

Actualitate