„Dumnezeu a făcut o minune şi sunt acasă de Crăciun! Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine şi pentru bebeluşul meu! Le mulţumesc mamei şi lui Adrian că au avut grijă de Eva în lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunaţi! Mulţumesc celor care au făcut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători! Vă urez Crăciun Fericit!”, scrie fostul ministru în prima postare pe facebook, la mai puţin de 24 de ore de la eliberare.

Elena Udrea, eliberată din arest, chiar în ajunul Crăciunului. Anunţul a fost făcut de avocatul acesteia, care a declarat că Ministerul Public din Costa Rica a anunțat că s-a declanșat procedura eliberării fostului ministru al Turismului din închisoarea costaricană.
Ministrul Justiţiei a anunţat sâmbătă seara la un post de televiziune că a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflată în detenţie în Costa Rica, din luna octombrie.

Aceeași situație este valabilă și în cazul Alinei Bica.

Aceasta, după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători declanșat de președintele PSD, Liviu Dragnea, direct interesat de decapitarea instanțelor după ce a fost condamnat la 3,6 ani de închisoare cu executare.

(Visited 373 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.