Potrivit igj.ro, incidentul dintre elev în vârstă de 11 ani și profesoara de Limba și Literatura Română a avut loc săptămâna trecută, iar conducerea școlii a chemat poliția.

Un elev în vârstă de 13 ani, momentan în clasa 5-a, vorbea la telefon în timpul orei, moment în care profesoara i-a atras atenția.

El a refuzat să închidă convorbirea, iar profesoara i-a tras telefonul de la ureche. Tânărul a început să se lupte cu profesoara pentru telefon, iar în timpul altercației, băiatul a fost lovit în piept cu telefonul pe care profesoara îl avea în mână„, precizează polițiștii, care au anchetat cazul.

Ionel Oană, directorul Școlii gimnaziale nr. 1 din Bengești Ciocadia, a spus că zona unde copilul a fost lovit s-a înnegrit:

Poliția a venit la fața locului și i-a întocmit un nou dosar penal. A constatat polițistul și locul loviturii, pentru că s-a înnegrit. L-a lovit pe copil cu dunga telefonului“.

Cazul a intrat însă în atenția poliției, iar Inspectoratul Școlar Gorj a cerut o anchetă. Este verificată inclusiv adeverinţa prezentată de profesoară la începutul anului școlar, conform căreia este aptă din punct de vedere psihologic să stea la catedră.

În urmă cu un an, profesoara Iulia Rădulescu a fost acuzată de părinții elevilor de faptul că se poartă agresiv la cursuri și că nu își face datoria de dascăl.

Profesoara a fost filmată de elevi în timp ce cânta la ore, iar directorul școlii a declarat că purta în geantă un ciocan pe care îl arăta elevilor. Iulia Rădulescu a fost cercetată în comisia de disciplină și i s-a desfăcut contractul de muncă.

Aceasta a dat în judecată școala și a avut câștig de cauză. A prezentat o hotărâre judecătorească, în baza căreia unitatea de învățământ a fost obligată să o reprimească la începutul acestui an școlar.

Secvențele de mai jos au fost filmate în toamna anului trecut de elevi, după ce profesoara de limba română ar fi venit la școală cu un ciocan în geantă și le-ar fi împărțit copiilor reviste destinate exclusiv adulților.

“Cărțile sunt ale școlii, vi le-am dat să le păstrați și să învățați după ele.

De ce ne daţi cărţi porno?

Să vadă și lumea.

Aaa, învățați copiii la prostii.”

 

(Visited 5.160 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.